joi, 21 februarie 2013

Ghidul carierei în varianta LOVer - part. three


Sursa: vezi link ..... Scandal de Gorj. 12.02.2012


Relaţia extraconjugală a „generalului” ANP, speculată la Penitenciarul Tg-Jiu

Povestea de iubire  a „generalului”  revine în actualitate
Deocamdată, până vor demara toate controalele şi până ce acestea vor fi definitivate, dinspre Penitenciarul Tg-Jiu curg informaţiile cu şi despre personajele care cică fac legea în instituţia de pe V. Alecsandri, 23.
            Ascensiunea sau, dimpotrivă, decăderea unora are la bază influenţa pe care o are o focoasă brunetă, ofiţer de penitenciar, asupra mai marelui de la ANP, Ioan Băla. Mulţi din cei care mai sunt în prezent „cu grade” în Penitenciarul Tg-Jiu şi-au păstrat posturile în funcţie de cum i-au intrat în graţii doamnei ofiţer Oana. Cine este Oana şi de ce e alintată de către colegi „bruneta focoasă”, mai tot poporul din penitenciare ştie. De fapt, ăsta pare a fi micul „secret” al directorului general al ANP – un copil cu Oana, pe când Băla era director la Penitenciarul din Timişoara şi gorjeanca proaspăt angajată la puşcăria de pe Bega.

Enache, una din victime
            Aventura extraconjugală a „generalului” Băla, ţinută la secret,  pare să fie moneda de schimb pentru influenţa pe care o are Oana asupra sa. Surse penitenciare afirmă că Gheorghe Enache, fostul director al Penitenciarului Tg-Jiu, a plătit cu funcţia faptul că a îndraznit s-o...supună pe Oana atenţiei comisiei de disciplină, pentru „neînsemnatul” fapt că ar fi introdus telefoane deţinuţilor. Pentru îndrăzneala de a o fi deranjat pe mama fiului directorului general al ANP, Enache s-a trezit aruncat tocmai la Ploieşti, la finele lui ianuarie a.c.
Ca să nu dea naştere bănuielilor, în momentul schimbării lui Enache, Oana fusese deja mutată la Craiova, chipurile pentru susţinerea unor studii postuniversitare.

Un comentariu:

  1. inseamna ca de asta face ea de 2 zile chei pe telefoane cu declaratzii de la detinutzi . hotzul striga hotzul !!

    RăspundețiȘtergere