marți, 26 februarie 2013

13.10.2012. Zi de muncă pentru unii, de dat în stambă pentru alţii





NOTĂ: Orice asemănare cu întâmplări sau persoane reale este absolut întâmplătoare. :)



13.10.2012. Zi de muncă în sistemul penitenciar dar şi de dat în stambă.

După efectuarea apelului general madame Bovary pleacă spre Târgul de haine vechi din cartierul Romaneşti pentru a se înţoli. Nimic rău în asta, câţi din craioveni şi nu numai pot spune că nu au cumpărat un te mir ce nimic dintr-un târg de vechituri. Cu atâtea chinezării pe piaţă nici nu e de mirare.

Dar de aici şi până la a te da în stambă în faţa viu coloraţilor vânzători deja este prea mult. Trei ofiţeri ai sectorului operativ se deplasează rapid, benevol ce-i drept, pentru a-şi scăpa şefa din mâinile răufăcătorilor. Până la sosirea acestora madame este apărată de un pepeleu proaspăt liberat din Penitenciarul S.C. LOVerS.A.

Odată cu ei soseşte şi un echipaj de jandarmi împreună cu cel ce va deveni un amic nelipsit al madamei, colonelul Florin M. Ţiganiada atinge paroxismul. De la habar nu aveţi voi cine sunt eu, până la ajungeţi voi pe mâna mea.

Scăpată cu chiu cu vai din mâinile acestora de colegii de breaslă şi vajnicii lucrători ai Jandarmeriei madame îşi revine cu greu la o pizza. Nu a mai trecut prin aşa ceva, nu a mai avut de-a face cu viu coloraţii din vremuri demult apuse, când făcea socio-cultură cu ei pe malurile gorjene ale Jiului.

Desigur ANP-ul a fost informat despre incidentul în care a fost implicat directorul unei instituţii ce se vrea respectabile. Sau să fi uitat? Chiar îmi scapă, sincer. Şi pentru ce, o fustă creaţă ce se asorta cu sezonul şi culoarea.







22.02.2013. orele 1100-1200. Secretariatul S.C. LOVer S.A. se închide miraculos. Cu cheia. Cerberul DaVinci nu mai lasă pe nimeni să intre nici în secretariat, nici la madame.
Explicaţia apare surprinzător după vreo oră. Colonelul de jandarmi Florin M. era închis cu madame Bovary în Biroul Oval. Motive pot fi multe, ne vom opri la câteva din acestea:
-         se reedita episodul Bill Clinton şi Monica Lewinski;
-         se instala un sistem de înregistrare audio;
-         se făceau jurăminte de credinţă si de răzbunare (colonelul fiind cunoscut ca unul cu relaţii în lumea viu coloraţilor, el personal recomandându-se pe 13.10.2013 ca fiind şeful pazei Târgului de haine vechi). Nu-i problemă, fac CASCO  :))
-         madame dorea achiziţionarea de haine la preţ de importator (colonelul fiind cunoscut ca unul cu relaţii în lumea viu coloraţilor, el personal recomandându-se pe 13.10.2013 ca fiind şeful pazei Târgului de haine vechi).   



7 comentarii:

  1. De ce nu ne mira, nimic din ceea ce face? Pentru ca de trecut nu poate sa fuga, iar el revine in prezent, o bantuie ca o fantoma si nu poate sau nu vrea sa se lepede de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este de domeniul fantasticului!!!Adevarul este ca ori are sange in...instalatie, ori instictul de conservare ii lipseste cu desavarsire(nu am zis ca e nebuna!!!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nici una, nici alta :)

    Ce pretentii poti sa ai de la cineva care a facut socio-cultura pe malul Jiului asa cum a facut ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super articol , super punerea in proza . Ar trebui sa te apuci de literatura ! M-am stricat de ras !

      Ștergere
  4. Si totusi nu ne spui cine sunt cei 3 crai de la Rasarit ce au salvat-o pe Ileana Cosinzeana ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La nivelul Penitenciarului SC LOVer SA se cunosc. :)

      Curiosii din aceasta institutie care inca nu-i stiu ii pot vedea impreuna in fiecare dimineata la cafea.

      Poate le-as da si numele dar unul din cei 3 crai de la rasarit i-a transmis, printr-un intermediar, Adminului ca in situatia in care ii va apare numele pe blog, sotia sa va deveni o vaduva tanara si frumoasa :)))

      Si cum nu-mi plac provocarile, doar raspund la ele, prefer sa nu raspund la aceasta intrebare. :)

      Ștergere
  5. Foarte tare!!!si adevarat! se vede ca nu inventezi nimic!

    RăspundețiȘtergere