miercuri, 20 februarie 2013

Atenţie la bilanţul ANP

New Oltenia Prison <newolteniaprison@gmail.com>
9:03 PM (0 minutes ago)

to paiud, parad, pbmare, pdeva, pbistrita, pbotosani, pbraila, pjilava, prahova, pcodlea, pcolibasi, pcraiova, ptrseverin, pgaesti, pfocsani, pgalati, pgherla, pgiurgiu, piasi, pmargineni, pmciuc, poradea, pploiesti, ppalba, psatumare , more .....



Bună seara domnilor directori,

Bănuiesc că o mare parte din dumneavoastră cunoaşteţi, din jargonul persoanelor private de libertate aflate în custodie, termenul lăchire.

Pentru necunoscători, o mână de ajutor:

spurcat. termen folosit de detinuti in puscarii atunci cand un nou venit este futut in cur sau ia la muie. din acel moment,tot ce foloseste cel care e futut se lacheste. dezlachirea se realizeaza doar daca toti colegii de celula bea dintr-o sticla a lachitului. pentru aceasta trebuie sa faca o plata

Sursa, LINK .....


Deoarece se apropie bilanţul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi vă veţi întâlni toţi cei ce gestionaţi sistemul penitenciar, vă trimit link-ul blogului www.new-olteniaprison.blogspot.ro , pentru a vă da o mână de ajutor şi, în pauzele de cafea, să fiţi în cunoştinţă de cauză după cine da şi după cine nu trebuie să beţi cafea sau apă plată.

Nu de altceva dar să nu fie prin zonă vreun/vreo lache/lăchită.


Cu consideraţie,

LOVe şi OVuL

8 comentarii:

  1. PTIU SA TE BATA NOROCUL CA TARZIU AI SCRIS DESPRE ASTA . M-AM LACHIT CA AM BAUT SUC DUPA EA SI AM MANCAT SI JUMATATE DE PLACINTA CU BRANZA FACUTA DE NEA MARIN LA BUCATARIE SI ADUSA PE SUB MANA DE TANTI NATALIA CA SA NU AFLE POPESTII CA EA NU PLATESTE NICI MICUL DEJUN NICI PRANZUL, NICI OALELE DE CIORBE PE CARE LE LUA ASTA TOAMNA CAND AVEA MUNCITORI LA CASA. M-A LACHIT LACHITA CA AM BAUT DIN ACELASI PAHAR. PTIU, PTIU, DIN TOTI CEI DE LA TARGU JIU NU A GASIT SA SE COTAIE DECAT CU HOTII?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca chiar v-ati lachit trebuie sa va considerati un fericit. Altii, lachiti mai de mult (unii chiar din 2005) au ajuns directori de penitenciar.

      Ștergere
  2. Mai precis, din acest moment cariera dvs. profesionala va avea un trend ascendent.

    RăspundețiȘtergere
  3. ceea ce e pe aici unii le mai stim . asteptam amanunte picante legate de activitatea din peledava .

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. nu-i vine greata ca-i stie gustul de la detinutul de la Targu Jiu :D

      Ștergere