marți, 19 februarie 2013

Ghidul carierei în varianta LOVer - part. one

Sursa (link ...): Scandal de Gorj. 13-19.07.2004


Iubiri deocheate

 Amor dupa gratii

 Compartimentul Cultural-Educativ din cadrul Penitenciarului Tg-Jiu, a devenit loc de refugiu pentru femeile care au plecat cu tinicheaua de coada din alte puscarii. Mai mult de nevoie decat de voie, conducerea institutiei a acceptat in compartimentul respectiv o anume Oana Tascau, transferata urgent de la Penitenciarul Timisoara. Tanara de 27 de ani, cu ceva “vino-incoace”, n-a dezmintit ideea impamantenita ca seful se culca cu secretara. La fel a facut si ea cu comandantul Penitenciarului Timisoara, Ioan Bala, barbat frumos din Taurei, cu un CV impresionant pentru cineva la 42 de ani. Numai ca purtatorul ordinului “Serviciul Credincios” clasa III-a, avea si o nevasta la care nu i-a convenit defel ca barbatul ei are ca hobby si secretara pe langa muzica si flori, mai ales ca barza i-a adus tinerei si un bebe. Asa ca fata a trebuit matrasita ca sa nu iasa ditamai scandalul. si cum era de fel din Gorj a fost trimisa pe pamanturile natale, mai exact sa deserveasca interesele Penitenciarului Tg-Jiu. 

Aici n-a fost primita cu bratele deschise, dar dupa un telefon de la DGP a fost incadrata imediat ca locotenent avand studii superioare, dar nu si experienta. Pe colegi nu-i ajuta decat sa-si clateasca ochii cu ceva prospatura, ca altfel cu treaba pe care ar trebui sa o faca e cam paralela. Cand mai da cu bata in balta cei care trebuie sa o suporte opt ore pe zi isi mai alina of-ul aducandu-si aminte ca Oana a mai fost casatorita, dupa faza cu comandantul, cu un agent de la Politia Rutiera Tg-Jiu, Mihai Cocheci, la care, imediat dupa casatorie, mizand pe inteligenta sa de politist, i-a adus la cunostinta ca va fi “prins” cel putin un an de zile, neputand divorta in nici un fel. Noroc ca s-au inventat avocatii si omul a putut sa scape mai devreme decat preconizase consoarta.

Familia Oanei este obisnuita sa intre din cand in cand in cate un scandal, in urma cu cativa ani tatal ei fiind arestat alaturi de Eric Saftescu, fostul director al Urex Rovinari, in urma unor ilegalitati financiare comise la uzina unde era si el un mic director.

Col. Eugen Simescu, comandantul Penitenciarului Tg-Jiu nu recunoaste decat ceea ce nu poate nega, adica faptul ca Oana Tascau este venita de la Timisoara prin transfer si ca are un copil: “Da, este adevarat ca a fost transferata de la Penitenciarul Timisoara, dar nu stiu daca din cauza unei relatii amoroase cu comandantul de acolo. Da, are un copil, dar dansa a mai fost casatorita cu un anume Cocheci. Nu s-au facut nici un fel de presiuni asupra mea din partea DGP ca sa o primesc la Tg-Jiu. Ea a venit pur si simplu cu transfer”.


5 comentarii:

  1. Felicitari Pelendava,cu ce specimen reusit v-ati procopsit...cat o sa mai reziztati ca penitenciar vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai haios este cand ai un astfel de director , mai precis parasuta si cu tata fost puscarias , director la o unitate cu juma profil economic , la fel ca SC UREX Rovinari , unde directoras a fost taticul , ca iti spune vezi ca nu faci bine cutarica sau vezi ca vreau sa vand ca taticul fier vechi din curtea unitatii . :D

    E penibil domne !

    RăspundețiȘtergere
  3. Greu si de voi...nu prea este profilul unui director!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai ca nu e tot, e doar partea one. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos articol...oameni capabili in presa din Gorj, asta da noutate,despre articol...astept continuarea!

    RăspundețiȘtergere