miercuri, 20 februarie 2013

Ghidul carierei în varianta LOVer - part. two


Sursa: link ... Gazeta de Sud - 30.11.2005

Angajata a Penitenciarului Târgu Jiu, cercetata pentru distrugere

 Un ofiter din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta (PMS) Târgu Jiu este cercetat pentru distrugere de Politia Municipala. Oana Tascau, de 27 de ani, asistent social in cadrul Departamentului Reintegrare Sociala din PMS Târgu Jiu, a fost reclamata de patronii unui bar din municipiu ca a provocat mai multe distrugeri in incinta unitatii respective.

Barul ii apartine Nataliei Bican, mama lui Daniel Ilie, de 27 de ani, fost concubin al Oanei Tascau. In urma unei discutii aprinse cu acesta, angajata penitenciarului si-a varsat nervii pe câteva pahare din local. De amintit ca Daniel Ilie a fost inchis in Penitenciarul Târgu Jiu dupa ce a primit o condamnare la patru ani de inchisoare.

Relatia dintre angajata PMS si detinut a inceput in perioada in care Oana Tascau se ocupa de reintegrarea sociala a lui Daniel Ilie, iar idila a continuat si dupa punerea in libertate a barbatului. Eugen Simescu, comandantul PMS Târgu Jiu, a declarat ca angajata sa a fost trimisa la o evaluare psihologica.

7 comentarii:

  1. si la noi are ceva simpatii printre pepelei . E posibil sa apara al 4-lea Lăiușor daca mai rămâne singură cu Piticu în birou când dă cu mătura . I joked . Al 4-lea va fi un mic jandarm , chiar dca dl. Florea se va supara , cred ca-l va accepta .

    RăspundețiȘtergere
  2. Este de tot rasul, ca un om cu un asemenea profil, sa fie director. Ar trebui sfatuita de apropiati sa-si ia talpasita, sa se duca de unde a venit, cat nu este prea tarziu....pentru ea ....sau ... si mai grav ...pentru ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce se va intampla cu ea conteaza mai putin , grav este ce se va intampla cu personalul ce lucreaza in sectoarele mai specifice ale unitatii . Toti suntem constienti ca mai devreme sau mai tarziu si cei de la Bucuresti vor constientiza greseala de a pune o fufa director , dar atunci va fi tarziu si pentu noi .

    RăspundețiȘtergere
  4. nu a fost vorba la Targu Jiu doar de Daniel Ilie, au mai fost inca doi detinuti favorizati aproximativ la fel. Si cu telefoanele bagate la detinuti asisderea. Doar ca, in urma telefoanelor date de la ANP si a plecarii ei din unitate nimeni nu a mai avut curajul ca adevarul sa iasa la iveala.

    RăspundețiȘtergere
  5. ANP trezestete, la pelendava sunt oameni care muncesc, pacat de ei. Se va alege praful de unitate,
    Sa vina Sorin Dumitrascu acum, el a zis ,,sa-i dam o sansa" atunci cand a fost primita la concurs fara studiile care se impuneau pentru a conduce pelendava.

    RăspundețiȘtergere
  6. Studiile, ca studiile, dar caracterul ... e de .....

    RăspundețiȘtergere