vineri, 22 februarie 2013

Ghidul carierei în varianta LOVer - part. four


Probabil după primul articol unii cititori şi-au  întrebarea, logic de altfel, dacă nu cumva lipsa timpului de aprofundare a problemelor unitaţii a făcut-o pe madame Bovary să plagieze bilanţurile instituţiei.

Acesta este adevărul, înregistrarea de mai jos, video filmat, arată că personajul în cauză, cu ocazia prezentării proiectului de management la concursul de director a dat dovadă de reale calităţi oratorice, de o cunoaştere aprofundată a problemelor şi specificului unităţii, reuşind cu ajutorul limbajului doct şi tehnic să impresioneze comisia de concurs.

Nu trebuie uitat însă nici aportul domnului Ionuţ M. un vechi coleg de breaslă a lu` madame Bovary, acesta reuşind într-un timp scurt să-i facă intrarea cucoanei la preşedintele comisiei, mister Petronel Mirel D., ca loc de baştină din acelaşi oraş de pe malul Dunării ca psihologul Ionuţ M.


Mai jos aveţi înregistrarea interviului:


11 comentarii:

  1. misto descrierea, i se potriveste : Madame Bovary este simbolul decaderii morale eterne, al prabusirii umane si al simturilor dezlantuite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare. Chiar daca asemanarea este izbitoare :))

      Ștergere
  2. apropo vezi ca ti-am trimis ceva pe mail legat de un vizitator ciudat pe care l-a avut astazi . Cred ca-ti pregateste ceva .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Cunosc. O sa fac un articol legat de aceasta vizita si cererea pe care i-a facut-o respectivului in ceea ce ma priveste.

      Ștergere
  3. Se potriveste de minune,a vazut animale doar in poze si conduce o unitate de acest gen, nu are nici un fel de pregatire care sa o ajute sa managerieze unitatea. Uite asa incepe desfintarea productiei.
    Acesta este mesajul transmis de ANP lucratorilor din sudul tarii

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-ar mira sa inceapa cine stie ce vanatoare de vrajitori(un deja vu afumat), doar asta a facut de cand a venit,nu? Si rezultatele se vad: P.A.-tras pe linie moarta; P.D.-umilit (paofesional) in ultimul hal; D.I.-bine ca a plcat(si cu el...); C.M.-ingropat in munca, doar doar o gresi sa-l termine; T.C.-un parvenit care da bine cu capul la centrarile ei...e bun de sef.
    Concluzia: se alege praful de unitate si nu incet si sigur ci repede si sigur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lista nu incepe si nici nu se termina cu ei.

      A inceput cu V.S. si s-a finalizat cu 2 sanctiuni pentru el si 1 calificativ de bun. Au fost cei nominalizati de tine si se continua acum cu G.S. (1 sanctiune, 1 calificativ de bun si inca 1 sesizare la CD), T.A. (1 sesizare al comisie), C.N. si R.I. (cate 1 sesizare la CD de fiecare) si inca vreo 10 agenti si ofiteri la fel.

      Toti sunt prosti, hoti, etc, asa cum spuneai, un deja vu.

      O parte din articolele de saptamana viitoare vor arata si motivele din spatele acestei vanatori de vrajitoare :D

      Ștergere
    2. Prezentasem situatia (in mare) din operativ!
      Se ghideaza (madame Bovary) dupa citatul :"Sunt nebuni toti, numai eu sunt destept"! Personal il auzisem ultima data la un spectacol la Vacanta Mare, dar revine in forta!Oricum ce face ea e demn de un spectacol al trupei!

      Ștergere
  5. Despre C.M te cam inseli, nu-l cunosti , madam nu poate sa-l termine pentru ca este nepotul......, si ea stie asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan doar se foloseste de el si numele lui. Sper sa nu ma insel, dar il subestimeaza, crede ca daca nu ii raspunde ... ca altii ... la jigniri si umilinte e inofensiv. :))

      Ștergere
    2. Esti sigur ca ea nu isi doreste sa-l termine? E doar prea finut (CM) si deocamdata isi vede de treaba si reuseste cu brio sa ignore iesirile de "fata mare" dar sunt sigur ca pt ea este si el un junghi in coasta! Parerea mea

      Ștergere