sâmbătă, 6 aprilie 2013

UPDATE la directorul ilegal de la Penitenciarul Pelendava

NOTĂ: Orice asemănare cu întâmplări sau persoane reale este absolut întâmplătoare. :) Dacă asemănarea este prea izbitoare, luaţi în considerare art. 6 din Legea nr. 571/2004. Dacă nici aşa nu-i bine ne bazăm pe avocat. :) : ) 




Văzând că onor A.N.P.-ul şi-a updatat site-ul şi, desigur neîntâmplător, datele privind concursul de director prin care madame a ajuns să gestioneze destinele unui penitenciar, au dispărut de pe noul site, postăm toate datele care arată că aceasta, în mod ilegal, a ajuns în această funcţie.

Nu de altceva, dar ne-am aşteptat să dispară :D

RESTUL DOCUMENTELOR LE GĂSIŢI PE SCRIBD.COM LA USERUL NOSTRU.




miercuri, 3 aprilie 2013

Balanţa nedreptăţii



NOTĂ: Orice asemănare cu întâmplări sau persoane reale este absolut întâmplătoare. :) Dacă asemănarea este prea izbitoare, luaţi în considerare art. 6 din Legea nr. 571/2004. Dacă nici aşa nu-i bine ne bazăm pe avocat. :) : ) 


Poate părea ciudată această insistenţă cu privire la Comisia de disciplină din Penitenciarul Pelendava dar telefonul primit cu câteva minute înainte de a redacta acest articol m-a făcut să cuantific toate semnele de întrebare legate de dorinţa madamei de a avea la dispoziţie o comisie de disciplină disciplinată.


De ce comisia de disciplină este abuziv şi ilegal constituită:
-          comisia constituită prin Decizia din 19.03.2013 nu respectă prevederile art. 41 din O.M.J. 2856/C/2004 nefiind nouă, fiind vechea comisie de disciplină, comisie ce şi-a încetat activitatea urmare a prescrierii, intenţionate, a mai multor sesizări;
-          preşedintele comisiei de disciplină constituită prin Decizia din 19.03.2013 este acelaşi preşedinte din vechea comisie;
-          comisia constituită prin Decizia din 19.03.2013 încalcă prevederile art. 7 din O.M.J. 2856/C/2004, preşedintele supleant având gradul de inspector principal în condiţiile în care, în unitate sunt mai mulţi ofiţeri cu grad mai mare de subcomisar, chiar în aşa-zis noua comisie fiind un membru, din partea unităţii, cu grad de comisar şef;

Activitatea abuzivă a comisiei de disciplină din data de 03.04.2013:
-          în data sus-menţionată, începând cu ora 1230, comisia de disciplină şi-a desfăşurat activitatea, unul din membri fiind dl. DaVinci, ofiţer secretariat. Activitatea şi rezultatele consemnate sunt abuzive şi ilegale deoarece la ora 1130, comisia de disciplină a fost sesizată cu privire la posibile abateri disciplinare comise de dl. DaVinci. În conformitate cu prevederile art. 8, alin. 1, lit. b din O.M.J. 2856/C/2004, mandatul de membru al comisiei de disciplină trebuia suspendat, de drept.
-          în urmă cu o săptămână, noua/vechea comisie de disciplină, în frunte cu preşedintele supleant, dl. abuziv/ilegal inspector principal, finul d-lui DaVinci, respinsese o sesizare la comisia de disciplină împotriva acestuia motivând o eroare materială a sesizării, titulatura exactă a funcţiei sesizatorului, deşi, atât în adresa de înaintare către director a sesizării cât şi la semnătură, funcţia avea titulatura corectă.

De ce s-a dorit o comisie de disciplină disciplinată:
-          la ora 1600 madame se pare că a cerut referatul preliminar pentru a-l scana şi trimitem la comisia de disciplină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ca material de susţinere al altei sesizări. Se pare că acesta era interesul ei în ceea ce priveşte comisia de disciplină disciplinată, dorinţa de a face aceleaşi răutăţi, şi din dorinţa de a folosi hotărârea comisiei locale de disciplină în ceva mult mai amplu, a apelat la aceste subterfugii.


Ruşinică vechiului/noului preşedinte al comisiei de disciplină pentru că a devenit o unealtă în mâinile unei persoane ce s-a folosit de el apoi l-a dat pe mâna parchetului.




UPDATE: Separe că madame, din dorinţa de a mai acoperi ceva găuri la buget, date de gospodarul bun la toate, soldat fidel în serviciul majestăţii sale, ar fi solicitat, în 02.04.2013, prezenţa domnului Caracaleanu Florentin, inginer constructor la Penitenciarul Târgu Jiu, pentru ca acesta să se deplaseze la această unitate în vederea întocmirii de devize.

 Amuzant este că în această perioadă cât şi pentru următoarele 3 săptămâni gospodarul bun la toate este în concediu de odihnă, în locul său fiind un agent vechi de .... 1 lună de zile, proaspăt mutat de la Penitenciarul Giurgiu.


marți, 2 aprilie 2013

managerul de penitenciar



Un tanar angajat la Pelendava mergea suparat spre casa la iesirea din schimb ,la un momendat decide sa se odihneasca un pic.
Se aseaza pe o banca unde se afla un om mai in varsta si incepe sa-i vorbeasca acestuia despre problemele lui si sefa lui. Batranul ii raspunde tanarului:
-Eu cred ca sefa ta si altii asemenea ei sunt ca o broasca testoasa pe un stalp.
-Eu nu inteleg aceasta analogie … Ce inseamna asta, domnule?
Batranul explica:
-Daca vezi o broasca testoasa stand in echilibru pe un stalp de gard, la ce concluzii ai putea sa ajungi?
Vazand mirarea tanarului, continua:
- In primul rand: Nu intelegi cum a ajuns acolo.
- In al doilea rand: Nu poti sa crezi ca sta acolo.
- In al treilea rand: Stii sigur ca nu ar fi putut sa ajunga acolo singurica.
- A patra: Ar trebui sa faci ceva sa nu mai fie acolo.
- A cincea: Este evident faptul ca aceasta nu va face nimic folositor cat timp sta acolo.
Deci, singurul lucru rational ar fi s-o ajuti sa coboare.
De aceea trebuie sa lupti ca vocea ta sa fie auzita!

to be continued ...